+359 899-247487

Серия PureAir Reme Ion

РЕМЕ ЙОНTM

Свеж въздух на закрито

Airius Reme йонен пречиствател на въздуха, използващ биполярна йонизация и фотохидройонизация

REME IONTM PLUG-IN PURIFIER
СВЕЖ ВЪЗДУХ НА ЗАКРИТО

Неутрализирайте 99% от микробите, бактериите, вирусите, намалете миризмите, плесените, летливите органични съединения и имате свеж, чист и здравословен въздух

Пречиствателят на въздуха и повърхността REME ION™ (RGF) подобрява качеството на въздуха чрез ефективно неутрализиране на патогени, алергени, миризми, плесени, бактерии и ЛОС (химикали във въздуха).

Използвайки REME-LED PHI™ технология, усъвършенствано окисляване и биполярна йонизация, REME ION™ тихо почиства въздуха, който дишате, като същевременно стерилизира всички повърхности.

COVID19 (SARS-CoV-2)

Много хора са нервни и загрижени за своята жизнена или работна среда след месеци живот с COVID, особено след като много хора се връщат в работните офиси. Този иновативен продукт спомага за подобряване на условията на живот в дома и офиса.

Пречиствателят на въздуха и повърхността REME ION™ (RGF) използва силата на заредени йони за пречистване на пространства, както и приятелски окислители, наречени "йонизирани хидропероксиди". Хидропероксидите са известни като "почистващ агент на майката природа" и са това, което прави миризмата на въздуха чиста след гръмотевична буря.

Пречиствателят на въздуха и повърхността REME ION™ значително подобрява качеството на въздуха в помещенията, намалявайки вирусите, бактериите, газовете, летливите органични съединения, плесените и миризмите с до 99%, докато усъвършенстваната технология за окисляване на атмосферата осигурява на вътрешната среда свеж, чист и без мирис въздух.

Airius Reme Ion убива COVID19

РЕМЕ ЙОНTM Видео за изпитване на дим

Вижте колко ефективен е REME IONTM при почистването на въздуха, като се използва дим за представяне на замърсители във въздуха.

КАКВО Е РЕМЕ ЙОНTM

Иновативният и преносим пречиствател на въздух REME IONTM от Airius (RGF Environmental) безшумно почиства въздуха, който дишате, и повърхностите, които докосвате, като значително намалява наличието на вируси, бактерии, цветен прашец, миризми, мухъл и въздушни химикали във вашия дом, офис, хотел, кухня, баня или всяко пространство с 3-пинов електрически контакт.

Използвайки биполярна йонизация и усъвършенствана технология за окисляване, пречиствателят на въздуха REME ION>sup>TM (RGF) активно наводнява пространствата с приятелски йони и хидропероксиди, известни като почистващи препарати на майката природа.

Тези щадящи йони и хидропероксиди значително намаляват наличието на вируси и други вредни патогени, бактерии, замърсители, частици и миризми в пространствата, осигурявайки на вас, вашето семейство и вашите клиенти свеж, чист и свободен от вируси въздух.

Reme-ion-top-view-glow

РЕМЕ ЙОНTM ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПРЕДИМСТВА

Чист въздух, премахване на миризми и спестяване на пари с Airius Reme Ion Plug-In пречиствател

Икона за непрекъснато пречистване

Непрекъснато пречистване на въздуха

24/7 Текуща защита

Reme Ion непрекъснато циркулира своите естествени почистващи препарати, осигурявайки постоянно 24/7 пречистване на въздуха и повърхността

нула

Убива над 99% повърхностни бактерии и вируси

Почиства въздуха и повърхностите

Не само, че Reme Ion пречиства въздуха, но за разлика от други системи за пречистване на въздуха, Reme Ion също почиства повърхности.

нула

Намалява миризмите с над 99%

Премахване на неприятните миризми

Усъвършенстваната технология за окисляване на атмосферата на Reme Ion осигурява на вътрешната среда свеж, чист и без мирис въздух

нула

Намалява газовете, парите и летливите органични съединения (ЛОС)

Намалява химическите замърсители

Йонизираните хидропероксиди на Reme Ion също неутрализират вредните съединения и химикали, както и техните миризми.

нула

Елиминира мухъл

Премахване на проблеми с влага и мухъл

Документираните тестове показват ефективността на Reme Ion за намаляване на бактериите от дрожди, плесени и плесени с до 99%

нула

Намалява полена

Идеален за алергии

Прашецът често може да премине през обикновени ОВК филтри, но отрицателните йони на Reme Ion карат алергените да се слепват, които след това падат безвредно на пода.

нула

Предотвратява праха

Намалява праха във въздуха

Заредените почистващи препарати на Reme Ion причиняват слепване на прахови частици и падане на пода, преди да се утаят върху повърхности

нула

Намалява дима

Цели Миризми и частици

С Reme Ion можете да намалите миризмата на дим с впечатляващите 70%, докато почистващите му препарати също са насочени към димни частици.

нула

Проблеми с алергията към домашни любимци

Намалява Pet Dander

Reme Ion е в състояние да премахне алергенните частици във въздуха от животните, които причиняват проблеми за многобройни семейни домове с домашни любимци.

нула

Чиста и здравословна домашна среда

Намаляване на разходите и подобряване на миризмите

С Reme Ion домовете могат да се възползват от намаляване на заразните заболявания, спестяване на освежители за въздух и подобрени модели на сън.

Икона за решение на IAQ

Рентабилно и адаптивно решение за качеството на въздуха

Компактен, адаптивен и лесен за инсталиране

Reme Ion може да се монтира във всяко пространство с 3-пинов контакт и е лесно преносим за адаптиране към различни пространства при поискване.

нула

Предпазва от COVID19

Неутрализиране на коронавируса

Защитете дома и семейството си с Reme Ion Plug-In Purifier, за който е доказано, че е до 99,99% ефективен при неутрализиране на COVID19 (SARS-CoV-2).

РЕМЕ ЙОНTM Активно почистване

"Активното" почистване използва системи, които циркулират пречистващи агенти в и около околната среда, почиствайки цялото пространство едновременно, докато "пасивното" почистване изисква въздухът да преминава през филтър, за да бъде почистен.

Почистете целия въздух и повърхности в дома или бизнеса си едновременно, без да е необходимо въздухът да преминава през филтър. Чрез циркулиране на активни почистващи препарати в пространства от интегрираните йонни излъчватели и PHI клетки на REME ION, произведени от RGF Environmental – един от водещите световни специалисти по пречистване на въздух, вода и храна – вредните вируси, патогени и замърсители се унищожават и правят инертни и безопасни, осигурявайки непрекъсната 24/7 защита. Дори ако нови замърсители навлязат в пространството, активните почистващи препарати незабавно ги атакуват и елиминират, дори ако се прехвърлят върху повърхности. С филтърна система може да отнеме часове, за да се обработи целият въздух в помещението, особено ако се въвеждат нови замърсители.  Те също така не осигуряват защита срещу замърсяване.

Пасивно пречистване на въздуха

Пасивните системи за пречистване на въздуха изискват въздухът да преминава през филтър, за да бъде почистен. Това означава, че може да отнеме много време, за да се третира целият въздух в помещение или пространство, което може дори да не е постижимо в слабо циркулиращи зони.

Активно пречистване на въздуха

Системата за активно пречистване на въздуха на REME ION не изисква въздухът да преминава през уреда, а вместо това изпраща пречистващи агенти от интегрираните си PHI клетъчни и йонни излъчватели в пространството, като не само почиства въздуха, но и всички повърхности, с които влизат в контакт, всички едновременно.

Как Работи

Патентованата технология на REME IONTM (RGF) включва най-новите постижения в технологията за фотохидройонизация (PHI) и биполярна йонизация.

Фотохидройонизацията използва ултравиолетова (UV) светлина със специализиран метален катализатор, за да създаде реакция, която променя водните молекули (влажност) от H2O до H2O2 или водороден пероксид. Водородният пероксид е естествен елемент, който ни дава тази чиста, свежа миризма след гръмотевична буря или когато сме в гората и е много ефективен при неутрализиране на вируси, бактерии, спори на плесени или молекули на миризмата. След като се осъществи реакцията със замърсителя, водородният пероксид (хидропероксид) се връща обратно към безвредните си съставки – кислород, CO2 и водна пара.

Работейки в унисон, REME IONTM включва и емитери, които произвеждат положителни и отрицателни йони – биполярна йонизация. Тези заредени йони се привличат от замърсители и ги неутрализират с помощта на агломерация или чрез отстраняване на водородни атоми, което разгражда замърсителите до техните основни, безвредни и без мирис съединения, като O 2, CO 2, N 2 и H 2 O.

Тази комбинация от съвременни технологии подобрява качеството на въздуха във всяка вътрешна среда и е идеалното решение за всяка стая или офис.

Reme йон напречно сечение с мехурчета

Независимо Тествани

Лабораториите, университетите и организациите по-горе са само някои от сертифициращите органи, които са тествали технологията за пречистване на въздуха PHI и биполярна йонизация.

ЧЗВ

Колко системи Airius са продадени до момента?

Глобалните продажби вече надхвърлят 150 000 единици.

REME IONTM елиминира ли COVID19?

В независими тестове е доказано, че технологията RGF Advanced Oxidation има 99,9% степен на инактивиране на повърхността и 99,5% степен на инактивиране на аерозолни форми на вируса SARS-CoV-2 (COVID19).

Тестването е извършено в камера за тестване 36m3 (1,280ft3), използвайки вируса SARS-CoV-2, а не сурогат или подобен вирус. Резултатите показват, че вирусът се убива при контакт с почистващите препарати на REME ION, като ефективно неутрализира вируса в камерата в рамките на няколко минути.

Важно е да се отбележи, че не се правят медицински твърдения.

Каква е разликата между "активно" и "пасивно" пречистване на въздуха?

Има два вида пречистватели на въздух за домашна употреба, които използват два основни вида пречистващи процеси. Това са:

• Пасивни пречистватели на въздуха, които са стандартните HEPA филтри, където въздухът се изтегля в машината и преминава през филтър за отстраняване на замърсителите, преди да се освободи чист въздух от другата страна.

• Пречистватели на въздуха от активен тип, които изпращат почистващи препарати в пространството, за да почистят въздуха и да създадат атмосфера на околната среда.

Какво представлява фотохидройонизацията?

Фотохидройонизацията (PHI) е усъвършенствана технология за окисляване, разработена за свеждане до минимум и неутрализиране на замърсителите на въздуха в помещенията като бактерии, вируси, плесени, газове (ЛОС) и миризми.

PHI използва широкоспектърна, високоинтензивна UV светлина, насочена към хидратирана четириметална катализаторна повърхност. Тази целева повърхност е покрита със собствено четворно метално и хидрофилно покритие. UV светлината реагира с катализатора и влагата, за да произведе усъвършенствана окислителна плазма, състояща се от хидропероксиди, супер оксидни йони и хидроксидни йони.

Тези приятелски окислители ще се върнат обратно към кислорода и водорода, след като влязат в контакт и елиминират замърсителя. Научете повече за фотохидройонизацията тук.

Какво представляват йонизираните хидропероксиди?

Контролираното окисление (отказване или загуба на електрон) е отличен начин за унищожаване на органични вещества като миризми, вируси, плесени, бактерии и ЛОС.

REME IONTM излъчва "приятелски" окислители, което означава, че те се връщат към безвреден кислород, вода и водород.

Водородният пероксид се използва от медицинската общност в продължение на 170 години и се счита за най-безопасният наличен окислител (след кислорода). Днес се използва широко в паста за зъби, вода за уста и домакински почистващи препарати.

Хидропероксидите са известни като естествен почистващ агент на майката природа. Това са йонизирани водородни пероксиди, които карат въздуха да мирише чист след гръмотевична буря.

Какво представлява биполярната йонизация

Технологията за биполярна йонизация, интегрирана в REME IONTM, генерира поле с високо напрежение, което създава положителни и отрицателни йони, излъчвани чрез малки глави на четката на иглата, монтирани в уреда.

След това тези йони циркулират в пространствата чрез въздушния поток на вентилатора и активно се насочват към замърсителите във въздушното поле, като ги лишават от водород, намалявайки ги до безвредните им базови съединения.

Колко дълго траят йоните във въздуха?

Обикновено малките йони имат продължителност на живота до 60 секунди, преди да докоснат повърхност или частица, за да се изхвърлят.

Какъв е гаранционният и гаранционният срок?

REME IONTM идва с 12-месечна гаранция, както и с ненадмината 120-дневна гаранция на Airius.

Поръчайте своя REME IONTM още днес!

 

Ако желаете допълнителна информация относно REME IONTM или желаете да направите поръчка, просто попълнете формата по-долу и някой от нашия екип ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

    Доверието на клиенти от цял свят