+359 899-247487
Дестратификационна вентилаторна система Шоурум Slider 4
Дестратификационна вентилаторна система Шоурум Slider 5
Дестратификационна фен система шоурум плъзгач
Дестратификационна фен система шоурум плъзгач
Дестратификационна вентилаторна система Шоурум Slider 7
Дестратификационна вентилаторна система Шоурум Slider 8
Дестратификационна вентилаторна система Шоурум Slider 9
Дестратификационна вентилаторна система шоурум-плъзгач
Дестратификационна вентилаторна система Шоурум Slider 11
Дестратификационна вентилаторна система Шоурум Slider 12
Дестратификационна вентилаторна система Шоурум плъзгач 1
Дестратификационна вентилаторна система Шоурум Slider 2

Мострени

ЗНАЧИТЕЛНИ ИКОНОМИИ НА ЕНЕРГИЯ ЗА ШОУРУМИТЕ

Докато вашият екип по продажбите и обслужването осигурява отлично обслужване на клиентите, Airius се обединява с вашата ОВК система, за да осигури повишен комфорт и икономия на енергия.

От шоуруми, до складови и сервизни отделения за части, Airius има решение, което да се побере. Airius осигурява ефективно движение на въздуха за рециркулация на издигащия се топъл въздух на пода през зимата и намаляване на охлаждащото натоварване през лятото.

Ако имате съоръжение с изложена структура, разгледайте нашата гама от стандартни серии, за архитектурно чувствителни пространства разгледайте дизайнерската серия и за съоръжение с окачени тавани разгледайте нашата серия окачени серии.

Дестратификационни вентилаторни системи за шоуруми

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПРЕДИМСТВА

 • Значително подобрени нива на комфорт през цялата година
 • 40% + намаляване на разходите за отопление
 • 25% + намаляване на разходите за охлаждане
 • 25% – 40% намаление на въглеродните емисии
 • Бърза възвръщаемост на инвестицията - обикновено 6-24 месеца
 • Рециклира топлина от слънчева печалба, осветление и т.н.
 • Намалено време за отопление на шоурума / гаража

 • Кондензацията е намалена или елиминирана
 • Значително намалени разходи за поддръжка на ОВК
 • Работи заедно с ВСИЧКИ видове ОВК системи
 • Минимални текущи разходи (от £ 24 / pa)
 • Увеличава живота на осветлението
 • Балансира температурите на мецанина
 • Допустими за безвъзмездни средства/заеми за намаляване на въглеродните емисии

От решаващо значение в шоурум среда потенциалните клиенти да се чувстват комфортно, така че да сърфират по-дълго. Много шоуруми страдат и от двете крайности на температурата. В шоурумите с високи тавани отоплението може да бъде скъпо, тъй като топлината се издига от пода и далеч от вашите клиенти и персонал. Шоурумите със стъклени стени често действат като оранжерия, което води до неприятно високи температури.

Системата за дестратификация на дребно Airius насочва горещия въздух, уловен в таваните, обратно до нивото на пода през зимата. През лятото ефективната циркулация на въздуха създава "бриз", който има естествен охлаждащ ефект, като по този начин намалява необходимото количество климатик. Циркулацията на въздуха също така ще предотврати образуването на замъгляване или конденз по стъклените стени, като държи продуктите ви ясно на показ.

Ако искате да намалите потреблението на енергия и разходите, да подобрите вътрешната атмосфера и нивата на комфорт за клиентите и персонала и да намалите въглеродните емисии на вашия бизнес, системата за дестратификация на дребно Airius е рентабилното решение.

Препоръки

"От монтажа температурата на климатика се нулира между 18 – 22°C с 4-те вентилатора на ниската настройка и 2 от тях се изключват периодично за около 2 – 4 часа на ден. Персоналът на двата етажа коментира прекрасната комфортна температура в сравнение с преди монтирането на системата."

Шон Браун - директор на дилъра

Прочетете изцяло

- Нюмаркет Моторс

"Вентилаторите за дестратификация се оказаха огромен успех, като възприятието за комфорт беше подобрено, така че да няма нужда от локализирани нагреватели. Отоплителният товар е значително намален не само чрез премахване на локалното отопление, но и чрез централизирана централа, която сега поддържа нива на комфорт там, където преди това не е била в състояние да го направи.

Матю Мърфи – ISTA Energy Solutions Ltd

Прочетете изцяло

- Мерцедес Бенц (Уотфорд)

"Вентилаторите за дестратификация на Airius бяха инсталирани след някои консултации с Carbon Trust. Инсталирането на тези вентилатори е просто. Ефективността се усеща веднага. Успяхме да намалим драстично времето за работа на нашата отоплителна система с топъл въздух, но все пак запазихме комфортна среда за персонала и клиентите. Полезна инвестиция!"

Иън Уайтлоу – директор

Прочетете изцяло

- Арнолд Кларк Аутос