+359 899-247487

СТЕРИЛИЗИРАЙТЕ, КОНТРОЛИРАЙТЕ ИНФЕКЦИИТЕ, СПРЕТЕ МИРИЗМИТЕ, СПЕСТЕТЕ ПАРИ

НЕУТРАЛИЗИРАЙТЕ ДО

99%+

ОТ ВСИЧКИ ИЗВЕСТНИ ВИРУСИ, БАКТЕРИИ И МИКРОБИ

Airius PureAir Гама от системи за пречистване на въздуха и повърхността

ВОДЕЩИ НА ПАЗАРА

5

ГОДИНА ГАРАНЦИЯ

 

Неутрализира вируси, микроби и бактерии
Елиминира мухъл и миризми
Намалява газовете, парите и летливите органични съединения (ЛОС)
Въздушно-десантна и повърхностна защита
Лесен за инсталиране
Ниски и безплатни опции за поддръжка

НАЙ-НОВОТО В УСЪВЪРШЕНСТВАНОТО АКТИВНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА

Препоръки

"Осигуряването на чист въздух е един от начините, по които демонстрираме ангажимента си към здравето и благосъстоянието на нашите гости и персонал.

Той бързо елиминира всякакви ЛОС по време на работа по поддръжка и ни позволява да предотвратим проблеми с мухъл в зоната на закрития басейн. Също така нямаме ни най-малко притеснение за миризмата на домашни любимци."

Фъргъс О'Халоран - управляващ директор

Прочетете изцяло

Хотел "Дванайсетте"

"Инсталирахме редица вентилатори на Airius през последните няколко месеца и възнамеряваме да продължим да го правим.

Тя създаде пространство на доверие сред персонала и пациентите, че те са защитени. Също така забелязахме, че намалихме настройките си за отопление с ползата от икономии на разходи за енергия.

Шон Пенстън - директор на съоръженията

Прочетете изцяло

- Болницата Бийкън

"Благодарим ви, че ни запознахте с вашите невероятни системи за пречистване на въздуха. Eden Gardens е имал огромни резултати от използването на вашата система. Приходите са се увеличили с £ 60,500 / година и нашите маржове на печалба са се увеличили значително.

Бих препоръчал тази система на всяко висше жилищно заведение и / или старчески дом! "

Карън Л. Боулс - Изпълнителен директор

Прочетете изцяло

- Сънрайз старши живот

"Инсталирахме Airius PureAir в дома си, за да предотвратим разпространението на болести в случай, че партньорът ми е асимптоматичен.

Сега се чувствам много по-комфортно да ходя на работа, знаейки, че Airius PureAir е дезинфекцирал всички повърхности и въздух, с които е влязъл в контакт."

Сеода Фицджералд - собственик на дома

Прочетете изцяло

- Сеода Фицджералд – собственик на жилище

"Въздухът просто стана по-свеж, така че сега не е нужно да караме повечето плодове и зеленчуци в и извън хладилните складове всеки ден и по този начин спестяваме много време.

Особено за чувствителни зеленчуци като карфиол и броколи, където преживяваме удвояване на срока на годност. Но дори и за груби зеленчуци има очевидно по-дълъг срок на годност. "

Йорген Нордторп - Store Manager

Прочетете изцяло

- Рема 1000

"Днес, благодарение на нашия солиден ангажимент към иновациите, ние разполагаме с най-съвременни технологични решения, като новата система PureAir, за да гарантираме най-високите нива на безопасност и хигиена в нашия център.

Благодарение на усилията на всички, днес можем да кажем на нашите клиенти, че сме най-сигурният център, в който да направят покупките си."

Енрике Байон - мениджър търговски център

Прочетете изцяло

- Търговски център Паркесур

"Системата PureAir осигури на мен и семейството ми допълнителното ниво на защита, което искахме, за да запазим домашния въздух чист и без бъгове. Имаме няколко малки деца, които могат да бъдат уязвими към инфекция и системата PureAir ни даде истинско спокойствие, че те са в безопасност у дома. Свежата миризма от хидропероксидите е много успокояваща.

Силно препоръчвам системата PureAir за всеки, който търси пречистване на въздуха в дома."

Натали Спенсър

- Натали Спенсър – собственик на дома

"Екипът на Airius отговори на всичките ми въпроси търпеливо, бързо и в рамките на няколко дни създаде специално решение.

Частите пристигнаха почти веднага. Airius се свърза широко с моя електротехник за монтаж, като се направи достъпен за всички запитвания в реално време. Не бих се поколебал да препоръчам Airius."

Д-р Мария Мур БДС - Главна дентална хирургия Harewood

Прочетете изцяло

- Дентална хирургия Harewood

"Научните доказателства, които подкрепят ефективността на нашата биполярна йонизация на иглата (NPBI)™ срещу всички варианти на CoV2, са много стабилни.

Нашите проучвания за вирусни предизвикателства са задълбочени с резултати, показващи 99,9% убиване на CoV2 и други вируси в действителни валидирания в затворени помещения.

Професор сър Кристофър Евънс - главен изпълнителен директор

Прочетете изцяло

- Екскалибур Здравеопазване

"Инсталирахме Airius PureAir в нашия дом, след като открихме, че малкият ни син има астма.

След инсталирането на това решение успяхме да позволим на нашето домашно куче да влезе отново в дома, тъй като дишането на сина ни се подобри драстично и ние като семейство се чувстваме много по-сигурни и сигурни в дома си. "

Оуън Барет - собственик на дома

Прочетете изцяло

- Оуън Барет – собственик на дома

"От инсталацията, тъй като епидемията от COVID19 се влоши, болницата трябваше да извършва спешни операции и процедури на положителни за COVID19 пациенти.

Въпреки това от 26-те отделни теста за COVID19, които бяха извършени на лекуващите медици, всеки един тест е бил отрицателен".

д-р Героги Желязков - Изпълнителен директор

Прочетете изцяло

- Болница Добрич (България)

Чудесно е, че можем да осигурим на нашите членове и новодошли чиста среда, в която да се съсредоточим изключително върху молитвата, проповядването, преподаването и изграждането на лични взаимоотношения, без да се притеснявате за тяхното здраве. "

Роман Старжик - хор "Слово живота"

Прочетете изцяло

- Църква на Словото на живота

"Хотелът избра технологията Airius PureAir за монтаж в нашия Candle SPA през лятото на 2020 година.

Силно препоръчана от няколко международни институции, технологията позволи засилване на мерките за защита и повиши нивото на доверие и благополучие, изпитвани от нашите гости. "

Д-р Гонсало Нунес - генерален директор, хотел Порта до Сол

- Candle Spa (Хотел Порта до Сол)

Откакто инсталирахме системата PureAir в нашия офис не сме имали никаква зараза от COVID от клиенти или колегите, които споделят офиса.

Също така възложихме на независим инженер да оцени качеството на въздуха в офиса, който провери ефективността на пречистване на системата PureAir близо до 100%. "

Хосе А. Ромеро - асоцииран адвокат

Прочетете изцяло

- Системи за управление на бизнеса и данъците

"Не сме имали потвърдени положителни тестове за COVID-19. Без съмнение това се дължи на дезинфекцията на въздуха и повърхността и пречистването от системата Airius PureAir.

Горещо препоръчвам системата за активна дезинфекция Airius PureAir 24/7 като начин да защитите персонала и посетителите си."

Цветелин Руменов Цолов - генерален консул

Прочетете изцяло

- Българско посолство (Барселона и Мадрид)

"Трябваше да станем много строги със самоизолацията и всичко, което идва отвън. Ако хвана вируса, тялото ми няма да може да се пребори с него.

Беше голямо облекчение не само за мен и съпруга ми, но и за цялото семейство да имаме фен на Airius тук. "

Ан Лорд - собственик на дома

- Ан Лорд – собственик на дома

"Екипът на Airius беше невероятно полезен. Намериха време да отговорят лично на обаждането ми, в момент, когато никой не вдигаше телефона.

Агрегатите на PureAir пристигнаха почти веднага и Airius се свърза широко с моя електротехник за инсталиране, като се предоставиха за всички запитвания в реално време. "

Мария Мур

- Мария Мур – собственик на дома

Доверието на клиенти от цял свят