+359 899-247487

ИНТЕЛИГЕНТНАТА ТЕХНОЛОГИЯ ОЗНАЧАВА ПО-НИСКИ СМЕТКИ

СПЕСТЕТЕ ДО

50%

ЗА СМЕТКИТЕ ЗА ЕНЕРГИЯ ПРЕЗ ЗИМАТА

Дестратификационна вентилаторна система Стандартна серия 1

ПОЧУВСТВАЙТЕ ДО

5°C

ПО-ХЛАДНО ПРЕЗ ЛЕТНИТЕ МЕСЕЦИ

Разходите за отопление падат с 20% – 50%
Разходите за охлаждане падат с 20% – 40%
Емисиите на CO2 намаляват с 20% – 50%
Убива 99% микроби, бактерии и вируси
Повишава комфорта за посетители и работници
ВСИЧКИ ПРЕДИМСТВА >>

НАМЕРЕТЕ ПЕРФЕКТНИЯ ВЕНТИЛАТОР ЗА ДЕСТРАТИФИКАЦИЯ

Препоръки

"Инсталирахме редица вентилатори на Airius през последните няколко месеца и възнамеряваме да продължим да го правим.

Тя създаде пространство на доверие сред персонала и пациентите, че те са защитени. Също така забелязахме, че намалихме настройките си за отопление с ползата от икономии на разходи за енергия.

Шон Пенстън - директор на съоръженията

Прочетете изцяло

- Болницата Бийкън

"Беше много горещо лято, но вентилаторите на Airius охладиха предучилищната градина, като циркулираха и почистваха въздуха – те са почти толкова добри, колкото климатик! Все още не сме навлезли в зимните месеци, но очакваме, че ще имаме и по-малко болести поради добавянето на Airius PHI за убиване на бъгове и бактерии!"

Тони Брейсфийлд - генерален мениджър

Прочетете изцяло

- Манукау Християнски благотворителен тръст

"Благодаря ви за цялата работа през този мандат за подобряване на DG1. Добавянето на фенове значително подобри работната среда за персонала и студентите, което го прави много по-хладен и по-удобен, и това е нещо, което аз и екипът на TAS оценяваме. "

Пол Береси - Мениджър съоръжения

- Училище Питуотър Хаус

"Airius Fans със сигурност направиха голяма разлика и подобриха комфорта по време на различните функции, които имаме в центъра. Той посочи, че едно от големите предимства на феновете е, че след инсталацията не е имало оплаквания от прегряване и има голяма оценка за това, че зоните са по-хладни".

Мениджър на договори

Прочетете изцяло

- Християнски колеж "Грийн Пойнт"

"Компактният вентилатор Airius е фантастичен! Той произвежда колона от въздух надолу, която не нарушава близките висулки; е супер компактен, много ненатрапчив и изглежда по-добре от нормален вентилатор на острието; премахва всяка възможност за "погребване", когато светлината на прожекторите може да се види през лопатките на вентилатора, когато се въртят; и е чудесно за високи височини на тавана.

Андрю Сипкенс - архитект

Прочетете изцяло

- Центрум архитекти

"Инсталирането на вентилаторите за дестратификация беше първото за нас и отговори на необходимостта от подобряване на работната среда на персонала край басейна. Вентилаторите бяха лесни за инсталиране чрез нашия изпълнител на M&E A McKay & Co. Сега, когато системата работи в координация със завода за обработка на въздуха, това е постигнато успешно. "

Дейвид Хамер – Инспектор по поддръжката

- Мидлотиански съвет

"Преди това бяхме похарчили огромни суми за инсталиране на механични климатични камери и тръбопроводни системи в басейна, но все още имаше зони около басейна, където инструкторите и клиентите го намираха за много влажен. Вентилаторът на Model 60 Airius не само облекчи този проблем, но помогна да се изсуши крайната стена, която често беше мокра с кондензация.

Хауърд Гъмбли - генерален мениджър

Прочетете изцяло

- Басейни Хилтън Браун

"Феновете на Airius доказаха, че са ефективни и не доминират в пространството, а се вписват лесно в залата; Те почти не се забелязват, докато движат въздуха около залата, създавайки въздушен поток в горещи, неподвижни дни, което прави залата по-удобна за преподаване и учене.

Род Сейб - директор на спорта

Прочетете изцяло

- Сейнт Стивънс Колидж

"Системата Airius работи вече шест месеца. Ние сме повече от доволни от резултатите. Пространството е много по-използваемо в по-горещите летни месеци. Получихме голяма обратна връзка както от училищния отдел по физическо възпитание, така и от външни наематели. Спортът с висока интензивност се играе във фитнеса сега с много повече комфорт."

Кийт Стивънсън - Мениджър съоръжения

Прочетете изцяло

- Спортно съоръжение за училище SCEGGS

"5 единици Airius Standard Series Model 25 бяха използвани за ефективно охлаждане на зоните около плувния басейн MLC."

Марк Уинстенли - MLC Фасилити мениджър

- Методистки дамски колеж (плувен басейн)

"Единиците Airius изглежда работят добре, а обкръжаващият басейн се чувства много по-хладен и по-добре."

Дейвид Джордан - Мениджър

- Пасифик Пайнс Пул & Спа Сървисиз

"Настоящите общи икономии на енергия в магазините работят през лятото с около 30%, а зимата с около 8% плюс увеличение на температурата с два градуса."

Инженеринг изпълнител

Прочетете изцяло

- Основен австралийски търговец на дребно

"Говорих с учителя по физическо възпитание в гимназията (основен потребител на стадиона) и те намират феновете на Airius за наистина добри, особено през лятото!"

Хелън Матю (FRAIA)

- Спортен център "Маунт Бюти"

"Агрегатите Airius са доста забележителни, тъй като създават система за циркулация на охлаждащия въздух, те са лесни за инсталиране и лесни за поддръжка и голяма стойност. Имате страхотен продукт, осигурявате страхотно обслужване и отлична стойност, лекота на инсталиране и лекота на работа. "

Дейвид Джордан - Мениджър

Прочетете изцяло

- YMCA

"След като инсталирахме два вентилатора Airius и изпитахме непосредствената разлика до нивото на комфорт в бара, бяхме много впечатлени. Очакваме с нетърпение да видим как ще се представят през лятото и планираме да инсталираме повече от единиците около сградата. "

Сам Слейни - мениджър на дестилерията

Прочетете изцяло

- Дестилерия за уиски Starward

"Мога ли отново да ви благодаря за професионализма в начина, по който завършихте договора за монтаж на 126 фенове на DE Strat тук в Прескот. Вашите отношения с нас от първия контакт, след като получихме одобрение на проекта, бяха примерни. Ще се радваме да използвате тази препоръка за справка с вашия висш мениджмънт и потенциални клиенти. "

Фил Харис – директор "Производство"

Прочетете изцяло

- Глен Димплекс

"Екипът на Airius Electrical Contractors инсталира 76 вентилатора за дестратификация в един от нашите обекти във Филтън. Всички те се държаха безупречно и инсталацията беше с високо качество. Бяхме много впечатлени от техните безопасни системи на работа."

Мениджър съоръжения

- Ролс Ройс

"Отличен бърз обрат, Фенове инсталирани в рамките на един ден.

Благодаря ти."

Мениджър съоръжения

- НЗС

"Инсталирахме вентилатори за дестратификация на Airius в нашия разпределителен отдел. Преди това през зимата разликата между температурите на нивото на пода и покрива беше приблизително 5-6 градуса по Целзий. Разликата сега е приблизително 1-2 градуса по Целзий и е довела до намаляване с приблизително 25% на потреблението ни на газ."

Мартин Кели – Фасилити мениджър

- Трейдкрафт АД

"Устройствата бяха прости и бързи за инсталиране. С удоволствие установихме, че температурната разлика между земята и покрива се е подобрила от около 5 ° C до само 0,5 ° C, доказвайки тяхната ефективност. "

Анди Прайър – мениджър по качеството

- Производство на КТ

"От монтажа температурата на климатика се нулира между 18 – 22°C с 4-те вентилатора на ниската настройка и 2 от тях се изключват периодично за около 2 – 4 часа на ден. Персоналът на двата етажа коментира прекрасната комфортна температура в сравнение с преди монтирането на системата."

Шон Браун - директор на дилъра

Прочетете изцяло

- Нюмаркет Моторс

"Вентилаторите за дестратификация се оказаха огромен успех, като възприятието за комфорт беше подобрено, така че да няма нужда от локализирани нагреватели. Отоплителният товар е значително намален не само чрез премахване на локалното отопление, но и чрез централизирана централа, която сега поддържа нива на комфорт там, където преди това не е била в състояние да го направи.

Матю Мърфи – ISTA Energy Solutions Ltd

Прочетете изцяло

- Мерцедес Бенц (Уотфорд)

"Вентилаторите за дестратификация на Airius бяха инсталирани след някои консултации с Carbon Trust. Инсталирането на тези вентилатори е просто. Ефективността се усеща веднага. Успяхме да намалим драстично времето за работа на нашата отоплителна система с топъл въздух, но все пак запазихме комфортна среда за персонала и клиентите. Полезна инвестиция!"

Иън Уайтлоу – директор

Прочетете изцяло

- Арнолд Кларк Аутос

"Тези фенове имат голям успех в нашата църква и аз ги демонстрирах пред няколко представители на други църкви. Един от тях скоро ще се свърже. Аз се застъпвам за източник на въздух + Airius дестратификация и може да направи документ за църковните надзиратели в нашата епархия! "

Джон Торбит - Уордън

Прочетете изцяло

- Църквата Света Мария (Шотешам)

"Купихме 6 вентилатора Airius за нашата компания за самосъхранение, тъй като имахме проблеми с кондензацията, когато имаше голямо колебание в температурите. След като ги инсталирахме, това напълно реши проблема ни и не сме имали конденз повече от 4 години, откакто ги имаме. Горещо препоръчвам феновете на Airius."

Леон Антоне – режисьор

Прочетете изцяло

- Съхранение на черни дупки

"Потвърждавам поръчката си за още 4 x модел 25 за използване в нашия клон на Tonbridge. Персоналът във Folkestone е много доволен от работата на устройствата там, термостатът е отхвърлен далеч отвъд точката, която мислех, че е човешки възможна! Ще сложа химикалка на хартия и ще напиша писмо като доволен клиент."

Ник Брюър – режисьор

- К. Брюър & Син

"Резултатите бяха невероятни и се противопоставиха на всички скептици. Клиентите отбелязаха подобрението на студените температури на пътеката веднага (това беше редовна причина за оплакване), температурите в магазина станаха по-балансирани, без да се направи нито една промяна в настройките на климатика и те нямаха визуално въздействие - дори и при относително ниска височина на тавана. "

Денис Хенсман – управляващ директор

Прочетете изцяло

- Оптимум Контролни Технологии ООД

"Системата Airius беше инсталирана през лятото, докато AC системата беше затворена за обслужване и бяхме щастливи да намерим комфортната среда без работа на климатика. Това доведе до извеждане от експлоатация на цялата система за променлив ток със значително намаляване на потреблението на електроенергия."

Иън Калдър – директор "Имоти"

Прочетете изцяло

- Тисо ООД

"Агрегатите Airius се оказаха голям успех, като балансираха топлинните профили в големите офис площи, особено с последния етаж, където таваните са много високи. Оплакванията от студени петна са престанали. Това позволи прекъснатите температури да бъдат контролирани на намалено ниво и може да позволи по-нататъшно намаляване още за следващия отоплителен сезон. "

Nigel.D.Joyce MCIOB Dip.HI – старши строителен геодезист

- Британски водни пътища

"С всичкия този нагрят въздух, който сега се изтласква обратно надолу, температурата на термостата не само може да бъде понижена значително, но и самият нагревател се задейства много по-малко. След като изгорихме 6000 литра масло през първите пет седмици, същият нагревател, подпомаган само от три вентилатора Airius, сега използва средно около 3000 литра – за цялата година!"

Роджър Хюлет – мениджър производство

- ГД Лазер ООД

"След подаването на системата за дестратификация на Airius в нашия склад за съхранение успяхме да поддържаме постоянна и комфортна температура за нашия персонал, като същевременно успяхме да изключим един от нашите нагреватели, като по този начин ни даде фантастична икономия на разходи за отопление!"

Пол Стюарт – мениджър "Здраве, безопасност и околна среда"

- Монди Опаковка

"Основните ползи за нас са значително подобрената циркулация на въздуха, температурният баланс в сградите, ниските експлоатационни разходи, безшумната и безстресова работа и, разбира се, фантастичното спестяване на нашата сметка за комунални услуги за газ годишно. Горещо препоръчвам системите Airius за всички заводски и складови среди."

Марк Норти – управляващ директор

Прочетете изцяло

- Norco GRP корнизи

"Инсталирахме системата Airius в завода за сглобяване на консерви на нашия производствен обект и съм много доволен от резултатите досега. Пълната цена на единиците Airius се възстановява в рамките на няколко месеца – първите зимни спестявания от £ 62,251, измерени спрямо общите разходи на системата Airius от £ 21,268!"

Пол Матин – инженерен мениджър

Прочетете изцяло

- Впечатлете метални опаковки

"След инсталирането на агрегатите качеството и температурата на въздуха значително се подобриха и хората сега се чувстват много по-комфортно в околната среда."

Том Лайънс – Съвет Ноусли

- Ноусли Център за отдих

"Използваме вентилаторите за дестратификация на Airius за нашите музикални зали и те се оказаха ефективни при преразпределянето на топлия въздух от тавана към окупираните зони отдолу. Сега обмисляме инсталирането на вентилаторите Airius в нашата голяма зала. "

Гари Кели – Бизнес мениджър

Прочетете изцяло

- Училище Чипинг Нортън

"Националният звезден колеж е жилищен колеж за допълнително образование за студенти с увреждания. Тъй като много от нашите ученици са в инвалидни колички, те усещат студа повече от амбулантен човек. Нямаме подизмерване в тази област, така че икономиите на енергия не могат да бъдат количествено определени, но бъдете сигурни, животът е много по-добър за нашите студенти и персонал. "

Дейвид Кромптън – ръководител на отдел "Имоти"

Прочетете изцяло

- Национален звезден колеж

"Те са направили огромно подобрение на вътрешната атмосфера в сградите и обществеността, която използва съоръженията, намира качеството на въздуха значително подобрено за спортни дейности. Отоплителните системи се появяват много по-рядко, а оплакванията на плувците от топлината в зоната на басейна са намалели с 90%."

Джеймс Дън – мениджър съоръжения

Прочетете изцяло

- Център за отдих Sixmile

"Преди инсталацията основният администраторски блок беше непоносим за работа – тъй като инсталацията цялата администраторска област се подобри. Мецанинът не е толкова горещ и основната зона на земята е с по-стабилна температура. Мога честно да кажа, че инсталацията е подобрила нивата на комфорт в цялата област."

Ивон Конуей – Estates Manager

- Академия Ейлсбъри Вейл

"Много сме впечатлени от резултатите, които феновете на Airius постигнаха в нашия десет пинов боулинг център в Нантгарв в Южен Уелс. Атмосферата вътре е значително подобрена, намалявайки оплакванията за комфорт на персонала и клиентите с 90%. Те също така ни позволиха да увеличим термостатите си от 19 ° C до 23,5 ° C, което доведе до спестяване на над 70% от разходите ни за охлаждане. "

Бен Карн - енергиен мениджър

Прочетете изцяло

- Боулплекс АД

"Извършихме температурни показания преди и след монтажа и след като разликата в температурата за период от 24 часа беше между 1 и 1,5 градуса. Това е значително подобрение в сравнение с предишните показания. Отзивите от потребителите на Центъра са много положителни, като клиентите коментират "свежестта" на вътрешната среда.

Дънкан А. Макларън BSc, PgDip, AIEMA – старши енергиен техник

Прочетете изцяло

- Център за отдих Saltire

"Чрез инсталирането на вентилаторите Airius успяхме да подобрим вентилационния въздушен поток в църквата, давайки отлични резултати. Шумът, генериран от вентилаторите Airius, е минимален и много приемлив!"

Джанет Айрес – фасилити мениджър

Прочетете изцяло

- Методистка църква в Ричмънд

"От собствен опит знам, че феновете работят изключително добре, изтласквайки топлината обратно надолу до мястото, където са хората! Феновете на Airius са елиминирали топлите и студените точки, което прави района по-удобен за нашите посетители. Айриус беше удоволствие да се справим!"

Джанет Айрес – фасилити мениджър

- Църквата Джон Паундс

"Температурата в църквата с работещите вентилатори е по-равномерна и се усеща по-топла сега, когато "прибираме" цялата тази топлина в покрива и вентилаторите са много икономични за работа. Запазихме събранието от замръзване и успяхме да намалим времето за изгаряне на котела с около 25%. Смятаме, че продуктът Airius говори сам за себе си."

Питър Хил – директор "Съоръжения"

Прочетете изцяло

- Църква "Вси Светии"

"Инсталирахме вентилатори на Airius в закачалки на нашите обекти на летище Blackbushe, Surrey и Oxford Airport с голям успех. И в двете съоръжения вентилаторите на Airius направиха работната зона много по-топла за нашите самолетни техници и нагревателите се изключват много по-често, което никога не се е случвало преди. "

Пол Морисън – мениджър съоръжения

Прочетете изцяло

- ПремиЕър

"Gama Aviation винаги търсят нови инициативи и технологии, които да помогнат за намаляване на потреблението на енергия и да допринесат за създаването на устойчиво бъдеще за всички, а системата Airius е ефективно решение за подпомагане на Gama Aviation да постигне тези цели."

Шон Хъл – мениджър инженерни операции

Прочетете изцяло

- Гама Авиейшън

"Вентилаторите на Airius направиха незабавно и значително подобрение още преди да бъдат завършени подобренията на отоплителната / охладителната система, толкова много, че всички оплаквания от персонала престанаха незабавно и сега те бяха достатъчно удобни, за да работят в тениските си."

J Forge – Мениджър договори – Gratte Brothers Group Ltd

Прочетете изцяло

- Бритиш Еъруейз – Източен Пен Хангар (Хийтроу)

"След като наскоро инсталирахме вентилатори Airius в нашия хангар за поддръжка на самолети на летище Бигин Хил, повишаването на температурата беше забелязано веднага. Устройствата бяха лесни за инсталиране и екипът на Airius подкрепяше през цялото време. Не бих се поколебал да препоръчам техните системи."

Крис Гланси – генерален мениджър

Прочетете изцяло

- Авалон Аеро

Доверието на клиенти от цял свят