+359 899-247487

Индустрии

Дестратификационни вентилаторни системи по отрасли

Airius предлага интелигентна алтернатива на отоплението, охлаждането и осветлението на всяка среда.

Нашите вентилатори за дестратификация са най-популярното решение в света за термична стратификация, а нашите LED осветителни системи използват собствени дизайни за постигане на водеща в класа ефективност и ефикасност.

Изборът на вентилатори Airius означава, че получавате дълготрайни уреди, които постигат по-добра производителност, използвайки по-малко енергия от конкурентните продукти.

Вентилатори за дестратификация на Airius, които да отговарят на вашето пространство

Вентилаторните системи Airius могат да бъдат намерени в огромна гама от промишлени, търговски, образователни и производствени условия. Нашите клиенти включват църкви и обществени пространства, офиси на местните власти, автосалони, развлекателни съоръжения, складове и авиационни сгради като хангари и летища.

Феновете на Airius се предлагат в различни стилове и мощности. Те са еднакво у дома над пътеките на супермаркетите, складовите стелажи, офис бюрата, машините за работилници или етажите на магазините. Тъй като нашите вентилатори постигат забележителна циркулация на въздуха в малка опаковка, те са ненатрапчиви и леки. Това означава, че те могат да бъдат инсталирани в почти всяко пространство, без да се изискват подкрепления или тръбопроводи.

Докато големите примитивни таванни вентилатори използват много енергия, за да постигнат минимална циркулация, вентилаторите за дестратификация на Airius дискретно се сливат с вашата среда и осигуряват ползи, които вашите служители и гости ще оценят.

Спестяване на енергия за всяка индустрия

Отоплението и охлаждането на вашите сгради може лесно да бъде един от най-големите ви разходи за помещения. Вентилаторите и светлините на Airius са проектирани да постигат по-добра производителност, като същевременно черпят по-малко енергия. Нашите вентилатори за дестратификация са ненадминати в способността си ефективно да циркулират въздух около всяко пространство, като по този начин използват по-добре отоплението и охлаждането, за които вече сте платили.

Независимо дали имате огромни складове, търговски обекти или натоварени офиси, вентилаторите за дестратификация на Airius могат да подобрят комфорта на вашите работници, клиенти и посетители, като същевременно окажат голямо влияние върху сметките ви за енергия.

Доверието на клиенти от цял свят